Vrolijk kerstfeest

liefs van Mira, Frouke,
Bob & Ruud
druk hier voor de ultieme kerstbeleving ;)
christmas-tree.png

Het zit er eindelijk op! 2020 was niet makkelijk, met veel verdriet om ons heen, maar het jaar liet ook zien hoe veerkrachtig creativiteit je kan maken in zulke moeilijke periodes.

 

We hebben geleerd om op hele andere manieren met elkaar samen te werken, te vertrouwen in elkaars productiviteit en écht de handen ineen te slaan om te werken aan het meest wicked problem van de afgelopen decennia.

 

Voorlopig werkt Snijboon nog even thuis en jullie waarschijnlijk ook. Daarom hebben wij vijf favoriete thuiswerktips voor het nieuwe jaar. 

 

Fijne kerst en proost op een minstens zo creatief 2021!

2020 was het meest creatieve jaar ooit.

nummer2

Heb je een meeting waarin je veel moet luisteren? Pak een papier en een potlood en teken een beetje tijdens het luisteren. Je onthoudt daardoor veel beter!

nummer2

Heb je een meeting waarin je veel moet luisteren? Pak een papier en een potlood en teken een beetje tijdens het luisteren. Je onthoudt daardoor veel beter!

nummer1

Ben je klaar met je werkdag? Stap even onder de douche en begin helemaal fris aan het tweede deel van je dag met een leeg hoofd!

nummer3

Doe tussen je afspraken door even wat rek-en-strek oefeningen of ren even een rondje door je huis of door de tuin. Even mediteren na een zware en lange meeting helpt alle informatie op een rijtje zetten.

nummer4

Leg na het werk je laptop echt weg tot de dag erna. Probeer je schermtijd zoveel mogelijk te minimaliseren door een boek te lezen, te wandelen, te koken of iets te maken.

Ruud zijn kookboekjes zijn hier gratis te downloaden!

nummer5

Maak tijdens de lunchpauze even een flinke wandeling van een uur door je buurt (als het kan in de natuur). Maak foto’s van mooie dingen om deze later als inspiratie te gebruiken om je creativiteit aan te wakkeren.

op een gezond en creatief 2021!

kerst-snijboon.png
003-christmas-tree.png