top of page
DSC01088.jpg

incompany training

Wil jij complexe problemen bij de horens vatten?

Incompany Design Thinking training
Standaard of op maat

Trainingen van Snijboon zijn interactief, praktisch en fun! Wil jij met jouw team of organisatie Design Thinking in de vingers krijgen? Kies uit ons standaard aanbod op deze pagina, of neem contact op voor de mogelijkheden voor een training op maat.

website_beelden2.png
illustraties_web3.png

Wat deelnemers ervan vonden

"Energieke training, bedoeld om jouw creatieve denkvaardigheden te vergroten en tot zinvolle vervolgstappen te komen."

Sarah van der Krogt / Coach

20220530_dewitstudio_Snijboon_0023.jpg

Aanbod

> Design Thinking prikkel 

Workshop van een halve dag


Vanaf 695 euro exclusief BTW 

 

Maak kennis met wat Design Thinking voor jou, je team en je organisatie kan betekenen. In één dagdeel behandelen we kort de Design Thinking basistheorie (grondhouding en werkproces), ondersteund door praktische oefeningen en voorbeelden uit de praktijk. Vervolgens gaan we aan de slag met een aantal Design Thinking vingeroefeningen. Door te experimenteren met verschillende werkvormen leer je een designers-mindset aan te nemen.

> Basistraining

Intensief in twee dagen óf uitgebreid in vier dagdelen


Vanaf 5560 euro exclusief BTW

 

In de intensieve basistraining maak je in twee opeenvolgende dagen kennis met Design Thinking als mindset, werkwijze en set van tools en tricks. We behandelen Design Thinking theorie, gaan aan de slag met creatieve oefeningen en werken in sneltreinvaart door alle stappen van het Design Thinking proces in een fictieve casus. Je leert in deze training om contact te maken met eindgebruikers in de buitenwereld, creatief te denken én om snel prototypes te bouwen en te testen. We bespreken doorlopend hoe je al deze nieuwe kennis toe kan passen in je eigen werkpraktijk.

 

In de uitgebreide variant is deze basistraining opgeknipt in vier dagdelen, verdeeld over meerdere weken (idealiter met tussenposen van één à twee weken). Ieder dagdeel wordt er ingezoomd op een specifiek thema (mindset, werkproces, creativiteit en prototypen).

 

We ondersteunen deze basistraining graag met aanvullende coaching, waarin er ruimte wordt gemaakt om met individuele deelnemers in te gaan op een eigen casus.  

 

> Verdieping

Op specifieke onderdelen van Design Thinking


Vanaf 2780 euro per module exclusief BTW

 

Ben je enthousiast over de basistraining en wil je meer? Of heb je al veel ervaring met Design Thinking en ben je op zoek naar verdieping? Dan zijn de verdiepende modules geschikt voor jou. In modules van een dag nemen we een diepe duik in verschillende onderdelen van Design Thinking. Wij bieden op dit moment deze drie verschillende verdiepende modules aan: ontwerpend onderzoeken, creatief denken, toetsen en doorontwikkelen.

 

> Training op maat

prijs op aanvraag 

 

Wij maken graag een training op maat die aansluit op jouw specifieke Design Thinking wens.

start een 
project
met ons

Neem contact op met
Frouke Richter
Bel mij op
0611481023
of stuur mij een mailtje naar frouke@snijboon.nl

bottom of page