Ontwerp zonder titel (6).png

dankjewel voor het invullen, we sturen je nog een email!

We gebruiken je e-mailadres om je te informeren over de Design thinking voor dummies webinar én je eenmalig te informeren over ons trainingsaanbod in 2020. Dit is in overeenstemming met onze algemene voorwaarden en privacy verklaringrHeb je vragen? Neem gerust contact op met  privacy@snijboon.nl

programma webinar 


Design Thinking is een human-centered benadering voor het versnellen van innovatie en het vinden van oplossingen voor complexe problemen. Je bekijkt je vraagstuk vanuit het perspectief van jouw eindgebruiker én leert oplossingsgericht denken.

- Wil jij impact maken en waarde toevoegen aan jouw eigen project?
- Luister jij voldoende naar de eindgebruiker?

 

Wat kan je verwachten?

Met ‘Design Thinking voor Dummies’ nemen wij je vier dagen achter elkaar mee in een mini Design Sprint. Door een interactieve sessie maak je op een laagdrempelige manier kennis met Design Thinking


In deze actieve online webinar delen we een introductie van Design Thinking en reiken tools aan om een echt goed gesprek te kunnen voeren met jouw eindgebruiker. 
 

Ben je geprikkeld of wil je meer weten over ons trainingsaanbod? In oktober geven we een 5 daagse training in Design Thinking.

Design Thinking voor Dummies is een introductie van Design Thinking, wil je hier meer over weten? download ons Design thinking boekje. 


Wanneer: Online webinar: 25 t/m 28 mei van 09:00 - 09:15 uur 

Waar: Online platform (link volgt na inschrijving).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

onze trainers:

derkieke.jpeg

derkiene

docent & facilitator

TW_20190813_Snijboon_005%20(4)_edited.jp

ruud

ontwerper & facilitator